Hammaslaboratorio Warro

Hammaslaboratorio Warro on perinteikäs pieni perheyritys, jossa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista sekä esteettisiä vaatimuksia täyttävää proteettista työtä. Ammattitaitoinen osaaminen ja tekeminen sekä kilpailukykyiset hinnat takaavat hyvän mielen niin potilaalle, kuin työn tilanneelle hammaslääkäri asiakkaallekin. Laadukkaista ja sertifioiduista materiaaleista valmistetut tekniset työmme antavat potilaalle pitkäaikaista vastinetta rahoille, sekä takuun siitä, että työt eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita taikka materiaaleja.

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme ja alihankkijoidemme kautta, yhdistettynä omaan osaamiseemme, mm.vahvaa digiosaamista, tekniikkaa sekä laadukkaita materiaaleja, joita nykylaboratoriolta vaaditaan.

Näin suurempien yksiköiden aikana näemme vahvuutenamme tämän pienen, henkilökohtaista palvelua tarjoavan yrityksemme, jossa edelleen voimme palvella asiakkaitamme edullisesti, ripeästi sekä laadukkaasti mutta ennenkaikkea asiakaslähtöisesti ja asiakasta kuunnellen. Tällä ajatuksella ja asenteella olemme palvelleet ja pitäneet asiakkaamme tyytyväisinä jo vuodesta 1971.