Hammaslaboratorio Warro

Hammaslaboratorio Warro on perinteikäs pieni perheyritys, jossa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista sekä esteettisiä vaatimuksia täyttävää irto-ja kokoprotetiikkaa. Moderni mutta perinteinen laitekanta yhdistettynä kotimaiseen laatuosaamiseen ja tekemiseen sekä kilpailukykyiset hinnat takaavat hyvän mielen niin potilaalle, kuin työn tilanneelle hammaslääkäriasiakkaallekin. Laadukkaista ja sertifioiduista materiaaleista valmistetut tekniset työmme antavat potilaalle pitkäaikaista vastinetta rahoille, sekä takuun siitä, että työt eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita tai materiaaleja.

Pienemmällä toimijalla, kuten meillä, on tekemisessään kuitenkin rajansa ja näinollen olemme kustannussyistä päätyneet ulkoistamaan osan toiminnoistamme.

Tarjoamme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme ja alihankkijoidemme kautta asiakkaillemme mm. vahvaa digiosaamista ja tekniikkaa, joita nykylaboratoriolta vaaditaan.

Näin suurempien yksiköiden aikana näemme silti vahvuutenamme tämän pienen, henkilökohtaista palvelua tarjoavan yrityksemme, jossa edelleen voimme palvella asiakkaitamme edullisesti, ripeästi sekä laadukkaasti mutta ennenkaikkea asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Tällä ajatuksella ja asenteella olemme palvelleet ja pitäneet asiakkaamme tyytyväisinä jo vuodesta 1971.